Pe unde lucrează echipele de la Spații Verzi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe unde lucrează echipele de la Spații Verzi
Administrație 30 Mai 2017 / 16:56 522 accesări 1 comentariu

Pentru că sezonul estival bate la ușă, orașul trebuie pregătit pentru asaltul turiștilor. Așa se face că, în perioada 29 - 31 mai, se execută lucrări de tăiere și toaletare a copacilor, precum și lucrări de scoatere a cioatelor în stațiunea Mamaia, zona Casa de Cultură și aliniamentul strada Caraiman. Concomitent, se vor derula lucrări de întreținere spațiu verde, constând în cosit, greblat, șaibă gard viu, încărcat și transport resturi vegetale, tuns garduri vii, plantat flori, udat flori și săpat trandafiri. Aceste lucrări se execută în zonele: esplanada plaja Modern, parc Tăbăcărie, parc Tomis II, parc Casa de Cultură, parc Teatrul de Stat, bulevardul I.C. Brătianu, parc Gară, stațiunea Mamaia, strada Suceava și cartier Tomis III.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

efsane 08:33:17 / 31 Mai 2017
toaletare pomi pe Ctin .Bratescu

Tot a promis seful asta de la spatii verzi ca va toaleta copacii pe Constantin Bratescu,intre Mihai viteazu si Piata Grivitei,de vreun an de zile. Acum, iar o sa spuna , ca pomii sint in vegetatie si nu pot fi fasonati. Iar stam cu crengile aiurea periclitind cablurile electrice si fatadele caselor. Serviciul asta nu are un birou de sesizari,sa stim si noi.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2854 secunde