Pelerinajul cu Brâul Maicii Domnului prin Arhiepiscopia Tomisului continuă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Pelerinajul cu Brâul Maicii Domnului prin Arhiepiscopia Tomisului continuă

19 Mai 2016 / 18:39 971 accesări

Mâine, 20 mai, de la ora 19.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va conduce o procesiune cu Cinstitul Brâu al Maicii Domnului și sfintele moaște ale Sfântului Ioan Valahul de la biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” spre biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, care își serbează hramul.

Vă reamintim că sâmbătă, 21 mai, de sărbătoarea Sfinților Împărați, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu IPS Nikiphoros, Mitropolit de Amorion (Grecia), preoți și diaconi vor oficia Sfânta Liturghie arhierească la biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, începând cu ora 8.30. Apoi, de la ora 15.30, Cinstitul Brâu al Maicii Domnului va porni de la biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” (Constanța) spre Năvodari. Aici, la ora 16.00, va fi întâmpinat la Troița de la intrarea în oraș și se va merge în procesiune până la biserica „Bunavestire” din Năvodari (str. Constanței).

Duminică dimineața, Brâul Maicii Domnului va fi dus la biserica „Sf. Nicolae” din Năvodari (str. Nucilor, nr. 16, zona parc Ion Dobre), cu prilejul târnosirii (sfințire mare) acesteia de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și IPS Nikiphoros, Mitropolit de Amorion, cu începere de laora 7.45.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2935 secunde