Peneliștii constănțeni, revoltați că primarul Făgădău acordă bani cluburilor sportive private

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă Peneliștii constănțeni, revoltați că primarul Făgădău acordă bani cluburilor sportive private
Politică, Administrație 14 August 2019 / 14:32 2039 accesări 6 comentarii

„Decebal Făgădău își bate joc din nou de constănțeni după ce insistă să dea unor cluburi și asociații sportive din municipiu aproape cinci milioane de euro. Nu construiește un spital, nu amenajează cinci parcuri, nu construiește zece parcări dar vrea să dea banii cu care s-ar putea face aceste obiective unor cluburi private.

Poate ne spune și nouă primarul Constanței ce interes are să dea acești bani unor entități private în loc să ia lista cu zecile de promisiuni de la începutul mandatului său și să înceapă să realizeze din ele.

A uitat Decebal Făgădău că a promis pasaj rutier subteran, pasarelă supraetajată, piețe cu spații verzi supraetajate, săli de sport la școlile și liceele care nu au și lista poate continua. Din toate aceste promisiuni electorale pe care le-a uitat între timp, primarul Constanței a ales să dea bani unor cluburi sportive.

Îi amintesc lui Decebal Făgădău că pentru a ajunge la competițiile sportive, constănțenii trebuie să se deplaseze pe străzi asfaltate, să aibă locuri de parcare în oraș și spitale decente în care să se trateze dacă li se întâmplă ceva. Mai au nevoie constănțenii de parcuri și grădinițe, un mediu de afaceri sănătos care să atragă investitori, un oraș curat și verde.

În loc de toate acestea, constănțenii au parte de un oraș trist, plin de stâlpişorii de pe trotuare ai viceprimarului Babu, fără spații verzi, dar cu o serie de cluburi și asociații sportive finanțate din bani publici.“, se arată în comunicatul semnat de prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Loading...

6 comentarii

constantean 10:21:09 / 15 August 2019
miroase a

campanie electorala .....fagadau e disperat zilele lui sunt numarate

popescu 19:14:17 / 15 August 2019
PNL are dreptate

E corect ce sustine PNL( nu sunt fan acest partid ) dar ce sa caute sponsorizarea cluburilor private in atentia primariei????? Sa-si caute sponsori!

Vasile 23:22:58 / 20 August 2019
PNL ????

In Constanta mai exista acest partid ?????

Constantean 01:20:22 / 22 August 2019
Școlile sportive ?

Eu as fi subvenționat școlile sportive pentru ca toți copiii care își doresc acest lucru să poată practica un sport. De ce nu exista mese de ping-pong în parcuri? De ce la București și Brașov se poate?

Constantean 08:51:03 / 22 August 2019
PNL - lupul moralist

PNL a votat cot la cot cu PSD distrugerea spațiilor verzi dintre blocuri pentru blocuri noi și parcări iar acum o face pe lupul moralist?

Martor ocular 09:00:51 / 22 August 2019
Înapoi sau înainte?

De ce până in 1989 Parcul Tabacariei era amenajat de jur împrejur iar acum malul de Est este lăsat de izbeliște? Pe vremuri exista un trenuleț cu care te puteai plimba de jur împrejur iar Teatrul Soveja era deschis plus că se puteau face plimbări cu hidrobicicleta și barca. Nu mai vrem nici o construcție în jurul lacului. Faceți PARC. ! Dacă nu știți cum, vizitați parcul IOR din București.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.784 secunde