Peneliștii constănțeni, revoltați că primarul Făgădău acordă bani cluburilor sportive private

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă Peneliștii constănțeni, revoltați că primarul Făgădău acordă bani cluburilor sportive private
Politică, Administrație 14 August 2019 / 14:32 1893 accesări 3 comentarii

„Decebal Făgădău își bate joc din nou de constănțeni după ce insistă să dea unor cluburi și asociații sportive din municipiu aproape cinci milioane de euro. Nu construiește un spital, nu amenajează cinci parcuri, nu construiește zece parcări dar vrea să dea banii cu care s-ar putea face aceste obiective unor cluburi private.

Poate ne spune și nouă primarul Constanței ce interes are să dea acești bani unor entități private în loc să ia lista cu zecile de promisiuni de la începutul mandatului său și să înceapă să realizeze din ele.

A uitat Decebal Făgădău că a promis pasaj rutier subteran, pasarelă supraetajată, piețe cu spații verzi supraetajate, săli de sport la școlile și liceele care nu au și lista poate continua. Din toate aceste promisiuni electorale pe care le-a uitat între timp, primarul Constanței a ales să dea bani unor cluburi sportive.

Îi amintesc lui Decebal Făgădău că pentru a ajunge la competițiile sportive, constănțenii trebuie să se deplaseze pe străzi asfaltate, să aibă locuri de parcare în oraș și spitale decente în care să se trateze dacă li se întâmplă ceva. Mai au nevoie constănțenii de parcuri și grădinițe, un mediu de afaceri sănătos care să atragă investitori, un oraș curat și verde.

În loc de toate acestea, constănțenii au parte de un oraș trist, plin de stâlpişorii de pe trotuare ai viceprimarului Babu, fără spații verzi, dar cu o serie de cluburi și asociații sportive finanțate din bani publici.“, se arată în comunicatul semnat de prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Loading...

3 comentarii

constantean 10:21:09 / 15 August 2019
miroase a

campanie electorala .....fagadau e disperat zilele lui sunt numarate

popescu 19:14:17 / 15 August 2019
PNL are dreptate

E corect ce sustine PNL( nu sunt fan acest partid ) dar ce sa caute sponsorizarea cluburilor private in atentia primariei????? Sa-si caute sponsori!

Vasile 23:22:58 / 20 August 2019
PNL ????

In Constanta mai exista acest partid ?????

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1614 secunde