Pensiile, sigur majorate de la 1 septembrie!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pensiile, sigur majorate de la 1 septembrie!
Social 15 Mai 2019 / 17:50 525 accesări 2 comentarii

Bătălia pe legea pensiilor mai face un pas în direcţia liniştirii spiritelor populaţiei, bulversate de declaraţiile contradictorii şi de atacurile extrem de vocale, din planul politic. Astfel, potrivit ministrului Muncii, Marius Budăi, promite majorarea pensiilor de la 1 septembrie, indiferent dacă noua lege a pensiilor va intra sau nu în vigoare până atunci. "Dintr-o lege cu peste 180 de articole, Curtea Constituţională a cerut clarificări pe trei alineate, nu le-a declarat neconstituţionale. Respectăm deciziile Curţii Constituţionale şi, în termenul cel mai scurt, vom reformula acele alineate şi vom retrimite legea la preşedinte la promulgat. Indiferent dacă intră sau nu în vigoare această nouă Lege a pensiilor, de la 1 septembrie, valoarea punctului de pensie va fi majorată de la 1.100, la 1.265, aşa cum este prevăzut în OUG 114, pe care unii colegi o vor abrogată, deci nu vor majorarea pensiilor, dar noi o să o facem, nu o să-i ascultăm şi o să o facem în septembrie", a declarat Budăi.

Loading...

2 comentarii

okila 09:55:50 / 16 Mai 2019
pensiiiiiiiiiiiie

discriminare :de ce se maresc pensiile numai la cei care au 25 de ani de grupa la aceeasi categorie ? eu am 24 de ani de gr. 1 si 24 de ani de gr.2 si nu ma incadrez ,asta-i dreptate?si cei care au mai putin de ce sa nu se incadreze?vreti doar sa ne luati okii ,sa ne amagiti ?

Răspunde | Raportează | | |+16
CT 13:02:09 / 17 Mai 2019
hmm...

guvernanti lacomi si incompetenti... majorati doar pensiile sub salariul mediu net pe economie!!! voi mariti din ban public, la gramada tot, pensii speciale ,pensii de magistrati care nu merita nici 25% din ceea ce deja primesc, samd...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4911 secunde