Pensionarii vor primi acasă abonamente pentru transportul în comun

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pensionarii vor primi acasă abonamente pentru transportul în comun
Administrație 02 Februarie 2017 / 10:46 2288 accesări 3 comentarii

Primăria Constanța i-a răsplătit, joi, pe seniorii municipiului ajunși la venerabila vârstă de 80, 90 sau 100 de ani, pentru implicarea lor în dezvoltarea comunității. Alături de ei, au fost premiate și familiile „de aur”, adică cele care au ajuns la 50 de ani de căsnicie. Fiecare bătrân și fiecare cuplu a primit, la Casa de Cultură a Sindicatelor, câte 300 de lei din partea municipalității. La acest eveniment a participat și primarul Constanței, Decebal Făgădău, care i-a anunțat pe vârstnici că, începând din acest an fiecare pensionar care se încadrează în condițiile impuse de Primărie va primi acasă abonamentele pentru transport în comun, după modelul tichetelor sociale. La Casa de Cultură au fost premiați nouă pensionari care au împlinit vârsta de 90 de ani, 97 carr au împlinit vârsta de 80 de ani și 57 de cupluri care au aniversat 50 de căsătorie. Amintim că programul de premiere a vârstnicilor a fost instituit, în urmă cu 16 ani, de fostul primar Radu Mazăre. Până în februarie 2016, erau premiați doar vârstnicii ajunși la 80 de ani și cuplurile care sărbătoreau nunta de aur. De anul trecut sunt răsplătiți și bătrânii care au împlinit 90, respectiv 100 de ani.

3 comentarii

Eugenia 49 14:41:55 / 03 Februarie 2017
Abonamente transport in comun

E o mare aiureala ! Multi dintre pensionari nu mai locuiesc la adresele din B.I/C.I. Pentru programul tichetelor sociale in cererea tip completata s-a putut mentiona un alt domiciliu decit cel din actul de identitate pe cind in evidentele RATC sint mentionate adresele din act. In cazul asta raminem fara abonament? Daca pensionarii se pot plimba toata ziua bunaziua cu autobuzele nu vad unde era "greutatea" de-a merge o data pe luna sa-si ridice un abonament?!...Ciudat...!

Eugenia 49 14:46:05 / 03 Februarie 2017
Pentru Eugenia 49

Ah, da, am inteles ! Vreti sa-i tineti acasa citeva zile, pina suna postasul de doua ori la usa...

Kara 21:48:14 / 03 Februarie 2017
Loc de munca

Oferta anului 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: proiectdesucces@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3518 secunde