Pentru ce nereguli a dat Poliția Locală amenzi de mii de lei într-o singură zi?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pentru ce nereguli a dat Poliția Locală amenzi de mii de lei într-o singură zi?
Administrație 13 Aprilie 2018 / 13:21 1615 accesări 3 comentarii

Polițiștii locali acționează atât din oficiu, cât si la solicitarea cetățenilor pentru combaterea încălcării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice precum și a menținerii curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

Joi, 1 aprilie a.c., în intervalul orar 06.00-22.00, angajați ai Poliției Locale Constanța au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Strada Bucovinei, Bulevardul Aurel Vlaicu, Strada Baba Novac, Strada Solidarității, Strada Mircea cel Bătrân, Strada Progresului, Strada Alexandru Gherghel dar și zonele adiacente parcurilor constănțene( Poarta 6, Parc Casa de Cultură și Tăbăcărie).

Pe parcursul verificărilor au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.800 lei după cum urmează:
- 1 sancțiune pentru aruncarea gunoiului pe carosabil (Strada Nicolae Iorga / Strada Bucovinei);
- 1 sancțiune pentru depozitarea ambalajelor pe domeniul public (Bulevardul Aurel Vlaicu)
- 9 sancțiuni pentru consumul de băuturi de băuturi alcoolice în locuri publice (Parcul Tăbăcărie, Zona Energia din cartierul Baba Novac, Strada Solidarității,Strada Alexandru Gherghel);
- 1 sancțiune pentru răscolirea gunoiului din containere (Strada Progresului);
- 3 sancțiuni pentru plimbarea câinelui fără lesă Parc Tăbăcărie, Parc Casa de Cultură, Strada Mircea cel Bătrân);
- 1 sancțiune pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public (Strada Mircea cel Bătrân);
- 1 sancțiune pentru aruncarea resturilor de tigări pe domeniul public (Parc Tăbăcărie);
- 1 sanctiune pentru staționarea neregulamentară a autovehiculelor pe spațiul verde din Parc Poarta 6;
- 5 sancțiuni pentru aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public (Parc Tăbăcărie);
- 3 sanctiuni pentru consum de tutun într-un spațiu public închis.

Poliția Locală Constanța aduce la cunoștința publicului larg, printr-un comunicat, faptul că ”nerespectarea normelor legale privind plimbatul câinilor fără lesă pe drumurile publice, în parcuri și alte spații/locuri publice, chiar însoțiți de stăpâni, cu excepția locurilor special amenajate sau nedeținerea instrumentelor necesare pentru strangerea excrementelor lăsate de animalele de companie poate atrage răspunderea contravențională a însoțitorului patrupedului." Toodată, instituția solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Constanța - 0241484205, caz în care se va interveni în regim de urgentă.
Pentru utilizatorii aplicației whatsapp, numărul de contact este 0799606142, iar rugămintea adresată de polițiștii locali cetățenilor e aceea de a li se transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a contravenienților.

Loading...
loading...

3 comentarii

Ramona 16:10:39 / 13 Aprilie 2018
Felicitari!

In sfarsit! Bravo, Politia locala! Se poate! Speram sa va vedem tot mai des.

Costy 10:05:06 / 14 Aprilie 2018
Se vede un profesionist

Se vede ca la poliția locală este un om cu capacitate un adevărat profesionist nu cum era Bra.. , care de când a fost numit in funcție nici pe vechii colegi cu care a lucrat nu i mai bagă in seama tine nasul pa sus dar unde e profesionalism se cunoaște stil tact și își pune subordonații la munca felicitări

Giolgău 10:19:08 / 14 Aprilie 2018
Prin cartier

Dar prin cartiere nu se face "curățenie" ? doar în parcuri?

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2498 secunde