Pentru cine se deschide o expoziție maritimă la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Europort România

Pentru cine se deschide o expoziție maritimă la Constanța

Economie 14 Mai 2018 / 17:06 385 accesări

Timp de două zile, în Mamaia, echipele de management din şantierele navale, proprietarii de nave maritime și fluviale, companiile de salvare, autoritățile navale și proiectanții de nave şi echipamente sunt chemați să viziteze expoziția maritimă Europort România, aflată la cea de-a 12-a ediție. Deschiderea oficială va avea loc marți, 15 mai, la ora 12.00, la Complex Tenis Idu din Mamaia.

Europort Romania este o expoziție maritimă ce reuneşte furnizori de echipamente navale şi servicii maritime din 10 țări: România, Olanda, Germania, Bulgaria, Turcia, Belgia, Italia, Polonia, USA, UAE. În cadrul acestei manifestări expoziționale vor fi expuse mostre şi sunt prezentate cataloage ale produselor realizate de către firmele expozante. Cu prilejul desfăşurării acestui eveniment, firmele specializate pe acest segment de piață au marea oportunitate de a ȋntalni firme internaționale, care sunt interesate atât ȋn vânzarea produselor pe care le produc, cât şi ȋn stabilirea unor relații de colaborare pentru producerea unor astfel de echipamente, ȋn România.

Participă 57 de firme internaționale, specializate ȋn tehnologia sistemelor de propulsie, automatizări, echipamente de punte, management integrat, sisteme hidraulice, macarale , tratarea apei, sisteme de navigație şi de comunicații, piese de dragare, sisteme electrice, ventilație şi aer condiționat, elice, pompe etc.

Potrivit comunicatului de presă, pe 17 mai 2018, între orele 10:00 – 12:00, se va organiza și Matchmaking Event – evenimentul fiind o modalitate de a găsi parteneri de afaceri, de a discuta despre posibilitatea cooperării în realizarea de proiecte industriale şi atragere de investiţii străine în România.12
Pagina a fost generata in 0.1896 secunde