''Pentru și Împreună'' cu persoanele cu dizabilități, la Techirghiol.

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Invitație la spectacol de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități ''Pentru și Împreună'' cu persoanele cu dizabilități, la Techirghiol.
Social 05 Decembrie 2018 / 10:15 917 accesări 0 comentarii

La nivelul județului Constanța, în evidențele DGASPC Constanța se află 22.414 persoane cu dizabilități.

15 procente din populația lumii trăiește cu o formă de dizabilitate. Vorbim despre societate incluzivă, adică despre eliminarea barierelor din calea incluziunii persoanelor cu dizabilități, despre faptul că acestora li se acordă puterea să participe pe deplin la viața societății.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța văinvită să participați la un spectacol deosebit, ”Pentru și Împreună”, organizat de copiii și adulții cu dizabilități, prin care este marcată Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități prin cântec, dans, piese de teatru, pantomimă și jocuri de lumini și umbre.

Evenimentul va avea loc joi, 6 decembrie, la Casa de Cultură ”Constantin Tănase” din Techirghiol.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.16 secunde