Pentru siguranța clienților noștri, NU servim poliția!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pentru siguranța clienților noștri, NU servim poliția!
Externe 11 Martie 2018 / 08:00 383 accesări 0 comentarii

O cafenea populară locală din Oakland, California, a câștigat notorietate internațională pentru refuzul de a servi cafea - sau orice altceva – ofițerilor de poliție în uniformă, luând astfel atitudine față de numeroasele abuzuri și corupția din sistem.

Afirmând că este vorba de "siguranța clienților", proprietarii cafenelei, numită Hasta Muerte ("până la moarte" în spaniolă), refuză să servească poliția, în special forțele de ordine înarmate.

Postul Instagram oferă câteva raționamente pentru decizia cafenelei, inclusiv afirmația că "Avem o politică de a cere poliției să plece pentru siguranța fizică și emoțională a clienților noștri și a noastră înșine".

Proprietarii micii cafenele au refuzat să comenteze tactica lor îndrăzneață, deși au postat în contul lor Instagram cu o fotografie care spune - în limba spaniolă - "Vorbește cu vecinii, nu cu poliția", potrivit Ktvu.com.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3758 secunde