Pentru un singur vot în plus, Alexandru Dedu rămâne președinte la Federația Română de Handbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ionuț Rudi Stănescu, învins în lupta pentru postul de vicepreședinte al FRH Pentru un singur vot în plus, Alexandru Dedu rămâne președinte la Federația Română de Handbal
Sport 14 Februarie 2018 / 19:00 646 accesări 0 comentarii
Ionuț Rudi Stănescu a ratat postul de vicepreședinte al FRH

Ionuț Rudi Stănescu a ratat postul de vicepreședinte al FRH

Miercuri, la Rin Grand Hotel din București, s-a desfășurat Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Handbal. Alexandru Dedu și-a păstrat funcția de președinte, cu un mandat până în anul 2022, însă datorită unui singur vot diferență! Dedu a primit 100 de voturi, iar contracandidata sa din turul al doilea, Narcisa Lecușanu, doar 99. În primul tur, Dedu a primit 99, Narcisa 96, iar Robert Licu 6 voturi. Fostul pivot a fost la un singur vot a fi reales încă din primul tur!

Tot miercuri, FRH și-a desemnat și cei doi vicepreședinți, unul pentru handbal masculin, altul pentru handbal feminin. La masculin, cel ales este fostul arbitru Sorin Dinu, cu 108 voturi, el fiind urmat cu 49 de Ionuț Rudi Stănescu, președintele lui HC Dobrogea Sud Constanța, și cu 42 de Daniel Georgescu. Vicepreședinte la feminin a devenit Steluța Luca, 127-72 în disputa pentru post cu Mariana Tîrcă.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3297 secunde