Percheziție la locuința unui tânăr din Adamclisi, bănuit de braconaj

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Percheziție la locuința unui tânăr din Adamclisi, bănuit de braconaj

Eveniment 18 Iunie 2024 / 09:37 589 accesări

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au efectuat, luni, 17 iunie, o percheziție domiciliară în comuna Adamclisi, la locuința unui tânăr de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma percheziției, au fost ridicate două arme neletale, supuse autorizării, o armă de tip airsoft (tip pușcă), o armă de tip airsoft (tip pistol) și o plasă de pescuit, monofilament.

Cercetările sunt efectuate în continuare în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca cercetările să fie extinse și asupra infracțiunii de deținerea de plasă de tip monofilament, cu excepția setcilor folosite pentru pescuitul calcanului cu mărimea ochiului de minimum 40 mm.

Totodată, în urma percheziției au fost descoperite o grenadă de mâna și un obuz, ce au fost preluate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.Ştiri recomandate

12