Percheziții de amploare la suspecți de contrabandă cu țigări

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Percheziții de amploare la suspecți de contrabandă cu țigări

Eveniment 29 Martie 2017 / 07:56 2241 accesări

Procurorii DIICOT efectuează, miercuri dimineața, 55 de percheziții în zona Bocșa, din județul Caraș-Severin, la suspecți de contrabandă cu țigări, 36 de persoane urmând să fie aduse la audieri, într-un dosar în care prejudiciul depăşeşte 100.000 de euro.

Perchezițiile sunt efectuate de procurori DIICOT și polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate din Caraș-Severin la mai multe adrese din Bocșa, dar și din satele învecinate, cu scopul destructurării a trei rețele de contrabandă cu țigări.

Cele trei rețele au fost monitorizate din anul 2015, iar anchetatorii au descoperit că liderii lor, care operau în zona Bocșa, erau cei care se ocupau de achiziționarea țigărilor de contrabandă, care erau aduse din Serbia sau din Ucraina. Apoi, țigările se vindeau inclusiv în magazinele și barurile din Bocșa și localitățile limitrofe.

Pentru a evita să fie interceptați, liderii grupării foloseau doar cartele preplătire, pe care le schimbau des astfel încât convorbirile să nu fie interceptate.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul depășește 100.000 de euro. La sediul DIICOT Caraș-Severin urmează să fie aduse pentru audieri un număr de 36 de persoane.12
Pagina a fost generata in 0.1935 secunde