Percheziții la cabinete medicale și școli de șoferi. Suspiciuni de fals intelectual

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Percheziții la cabinete medicale și școli de șoferi. Suspiciuni de fals intelectual

Eveniment 10 Noiembrie 2016 / 08:10 1500 accesări

Poliţiştii de la Poliţia Piteşti fac, joi dimineața, 14 percheziţii la locuinţe, cabinete medicale și școli de șoferi, fiind vizate persoane care au eliberat certificate medicale în care atestau în mod fals că au examinat solicitanţii.

Persoanele vizate de cele 14 percheziţii sunt bănuite de fals intelectual, complicitate la abuz în serviciu, complicitate la fals intelectual şi abuz în serviciu.

Cele 14 percheziţii au loc la locuinţe, cabinete medicale și școli de șoferi.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Argeș, în perioada 1 iunie - până în prezent persoanele vizate ar fi eliberat mai multe certificate medicale în care se atestă în mod fals faptul că ar fi examinat în mod direct persoanele ce au solicitat eliberarea actelor.

Un număr de 18 persoane vor fi duse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Aceasta este o altă acțiune a polițiștilor la Pitești, după ce în urmă cu mai bine de opt ani, pe 13 iunie 2008, 20 de angajați ai Serviciului de Eliberare a permiselor auto din Pitești au fost reținuți pentru că dădeau permise pe bani, unora chiar fără a susține examenele de sala și traseu.

Atunci, rețeaua din Pitești a fost demascată după ce un ofițer sub acoperire s-a infiltrat printre membrii acesteia, iar convorbirile telefonice au fost interceptate.12
Pagina a fost generata in 0.203 secunde