Peretele unei clădiri de locuințe sociale s-a prăbușit. Oamenii au fost evacuaţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peretele unei clădiri de locuințe sociale s-a prăbușit. Oamenii au fost evacuaţi

19 Noiembrie 2016 / 22:47 412 accesări

Peretele unei clădiri a Primăriei Suceava unde sunt amenajate locuințe sociale în care stăteau trei familii s-a prăbușit sâmbătă după amiaza, fără ca vreo persoană să fie rănită, iar persoanele sinistrate au fost evacuate și transportate la un adăpost de noapte.

Potrivit ISU Suceava, un perete din lateralul unei clădiri vechi de 100 de ani, cu o suprafaţă de 320 de metri pătraţi, situată în municipiul Suceava, pe strada 22 Decembrie, în cartierul Burdujeni, s-a prăbușit sâmbătă după amiaza.

Sursa citată menționează că în lateralul opus zidului prăbuşit sunt amenajate locuinţe sociale, formate din trei camere, pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, iar restul de 200 de metri pătraţi este spaţiu dezafectat.

În locuinţele sociale, domiciliau trei familii, cu 13 persoane, din care șapte adulţi şi șase minori, iar în urma incidentului nicio persoană nu a fost rănită.

Specialişti ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi ai Primăriei municipiului Suceava au constatat că această clădire nu este sigură și au decis evacuarea celor 13 persoane, care au fost transportate la adăpostul de noapte „Sfânta Vineri”, al asociaţiei „Lumină Lină”, din municipiul Suceava.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2416 secunde