Peretele unei clădiri de pe strada Unirii s-a prăbușit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peretele unei clădiri de pe strada Unirii s-a prăbușit

Eveniment 20 Noiembrie 2015 / 13:30 4255 accesări

Peretele unei clădiri de pe strada Unirii s-a prăbușit în timp ce o echipă de muncitori lucra la dărâmarea imobilului (sursa foto Neptun TV)

Peretele unei clădiri de pe strada Unirii s-a prăbușit în timp ce o echipă de muncitori lucra la dărâmarea imobilului (sursa foto Neptun TV)

Un apel la numărul unic de urgență 112, care anunța căderea unui perete al unei clădiri de pe strada Unirii, a alertat autoritățile vineri, cu puțin înainte de ora prânzului. Pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” și un echipaj de la Ambulanță s-au prezentat la locul incidentului, însă, după evaluarea situației, au realizat că nu este cazul să intervină. Totodată, la fața locului a venit și o echipă de inspectori de la Serviciul de Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal din cadrul Poliției Locale Constanța, care a verificat perimetrul și a luat măsuri de semnalizare corespunzătoare a zonei. Potrivit primelor informații, incidentul a avut loc în timp ce angajații unei firme de construcții lucrau la demolarea unei clădiri vechi. Martorii dau vina pe neglijența muncitorilor, care nu s-ar fi asigurat în momentul în care au manevrat buldozerul cu care lucrau la dărâmarea imobilului. Deși pe trotuar și pe carosabil au căzut bucăți de cărămidă și moloz, circulația nu a fost oprită pe niciuna dintre cele două benzi ale străzii Unirii. „La ce trafic e pe strada asta, e incredibil că peretele nu a căzut pe vreo mașină sau, mai rău, pe vreun om”, a spus un constănțean aflat prin apropiere. La un moment dat, au circulat zvonuri potrivit cărora o femeie a fost rănită și a fost transportată la spital, dar reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au infirmat informația.

Citește și:

Pericolul lucrărilor nesemnalizate. Cum e situația la Constanța?12
Pagina a fost generata in 0.1573 secunde