Performanță pentru Palatul Copiilor Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Performanță pentru Palatul Copiilor Constanţa
Educație 10 Decembrie 2019 / 20:19 1714 accesări 0 comentarii

În perioada ce a trecut, elevii Palatului Copiilor Constanţa au participat la o serie de concursuri desfăşurate la nivel naţional.

Elevii cercului de informatică au participat în perioada 8-9 noiembrie 2019 la competițiile din cadrul festivalului ITFest Timișoara alături de elevi și studenți, unde au susținut probele de Algoritmica și de Hackathon. Palatul Copiilor a fost reprezentat de elevii Albu Mara, Beu Robert, Sarofin Cristian şi Botnaru Victor şi a obţinut două premii III şi un premiu II. Elevii au fost coordonaţi de profesoarele Andreea Negoiţă şi Ramona Rădulescu.

Cercul de electronică al Palatului Copiilor Constanţa a participat la începutul lunii decembrie la Concursul Naţional de Construcţii Electronice T.E.A.M., desfăşurat la Botoşani. Elevul Andrieş Sebastian s-a clasat pe locul I la secţiunea de Proiectare pe calculator. Au mai fost obţinute un loc II şi un loc III la probele practice din cadrul concursului.

De asemenea, în perioada 12-15 decembrie, grupa de performanţă a secţiei de nataţie va participa la CUPA ROMÂNIEI, competiţie ce va avea loc la Piteşti.Pagina a fost generata in 0.1462 secunde