Performanță uriașă pentru un elev constănțean!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rezultate excepționale pentru Colegiul „Mircea cel Bătrân“! Performanță uriașă pentru un elev constănțean!
Educație 14 Iulie 2017 / 16:50 1431 accesări 1 comentariu

Elevii constănțeni fac din nou cinste țării noastre. Reprezentanți ai Colegiului Național „Mircea cel Bătran” din Constanța au anunțat, cu bucurie, încă o performanță de excepție a unui elev al colegiului lor. Elevul Paul Haidu Gerea a reușit să pună mâna pe medalia de aur la Olimpiada Internațională de Chimie care a avut loc în Thailanda. Elevul a fost pregătit de profesorul Monica Dumitru. ”Iată că luna iulie a adus în România, la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, două medalii de aur la olimpiade internaționale multumiță strădaniei unor elevi geniali, George Chichirim și Paul Haidu Gerea, și a devotamentului și pasiunii pentru profesia de dascăl a celor care i-au pregătit”, se arată într-un comunicat al Colegiului. Îi felicităm și noi și le urăm mult succes în continuare!

1 comentariu

Cristian 18:48:21 / 14 Iulie 2017
LUCRU LA DOMICILIU!

Anunt munca acasa exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2136 secunde