Pericol de explozie! Circulație feroviară întreruptă în județul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pericol de explozie! Circulație feroviară întreruptă în județul Constanța
Eveniment 11 Octombrie 2017 / 10:12 3001 accesări 0 comentarii

Urmare a avizării ISU, CFR Călători informează că astăzi, 11 octombrie a.c., din cauza unor scurgeri de gaz lichefiat (GPL) la un vagon de marfă în zona Saligny, începând cu ora 8:30, ISU interzice circulația între Cernavodă Pod – Medgidia. Este afectată circulația următoarelor trenuri: IR 1581 București - Constanța, IR 1580 Constanța - București, IR 1822 Arad -Constanța, R 8202 Constanța - Buzău. CFR Călători va relua circulația imediat ce ISU va permite acest lucru.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create și le mulțumește pentru înțelegere. De asemenea, recomandă călătorilor să nu coboare din trenuri și să aștepte reluarea circulației.

Iată comunicatul ISU:

"Trafic feroviar oprit temporar în stația Saligny

În stația Saligny s-au semnalat scurgeri de conținut de la vana de descărcare a unui vagon de marfă, care aparține unui operator privat. trenul are în compunere 40 de vagoane.

Au fost avizați reprezentanții ISU și cei ai operatorului privat de marfă.

Măsurile impuse de reprezentanții ISU:

- interzicerea circulației pe o rază de 1 km

- întreruperea tensiunii electrice în linia de contact

- securizare a zonei, până la sosirea reprezentanților operatorului privat la fața locului.

Trenurile R 8202, IR 1580, IR 1581, IR 1822 și R 8001 staționează temporar în gările Mircea Vodă, Cernavodă, Dunărea și Ovidiu, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de angajații operatorului."Pagina a fost generata in 0.3418 secunde