Permise de conducere obţinute fraudulos! 82 de percheziţii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
6 judeţe Permise de conducere obţinute fraudulos! 82 de percheziţii!
Eveniment 11 Iulie 2018 / 17:14 831 accesări 1 comentariu

Peste 80 de percheziţii au avut loc miercuri în şase judeţe, fiind vizate o instituţie publică, sediile unor firme şi mai multe persoane fizice, pentru fapte de corupţie în legătură cu promovarea unor examene de obţinere a permisului de conducere şi evaziune fiscală. "Ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş participă alături de poliţişti din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, la un număr de 82 percheziţii la o instituţie publică, la sediile unor firme, precum şi la domiciliile unor persoane fizice din judeţele Mureş, Sibiu, Braşov, Hunedoara, Bihor, Satu Mare. Percheziţiile se derulează într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi evaziune fiscală cu implicarea unor funcţionari publici şi a altor persoane fără calitate specială, în vederea promovării probei practice de obţinere a permisului de conducere", informează un comunicat de presă transmis miercuri de DGA - SJA Mureş.

Din cercetări a mai rezultat că un funcţionar mai este implicat într-o reţea de evaziune fiscală. "Totodată, din cercetările efectuate a mai rezultat faptul că unul dintre funcţionarii publici este implicat în operaţiunile unor societăţi comerciale de pe raza judeţului Mureş, care au ca obiect de lucru achiziţionarea şi comercializarea de produse de panificaţie de la diferiţi producători din ţară. Aceştia vindeau produsele obţinute fără întocmirea de documente justificative, pentru a se sustrage de la obligaţiile de plată către bugetul general consolidat al statului", se mai precizează în comunicat. La percheziţii au participat ofiţeri de poliţie judiciară ai DGA din cadrul serviciilor judeţene Mureş, Alba, Braşov, Bistriţa Năsăud, Bihor, Cluj, Hunedoara, Harghita, Sibiu şi Satu Mare. Acţiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş, iar suportul tehnic este asigurat de poliţişti din cadrul IGPR - DOS.

Loading...
loading...

1 comentariu

nu conteaza 08:35:42 / 12 Iulie 2018
si la Cta e la fel

Treaba cu permisele este valabila si la Cta, insa nu se ia nicio masura, nu se demite nimeni din functie......asa merge in tara noastra de cand ne stim.De aceea nu suntem civilizati, legea se incalca si masurile nu sunt asa drastice pentru angajatii din functii publice........Nici peste 30 de ani nu vom fi ca afara.Spaga,frauda si alte ilegalitati sunt la putere.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2117 secunde