Peste 100 de noi locuri de parcare pentru constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Peste 100 de noi locuri de parcare pentru constănțeni
Administrație 07 Octombrie 2018 / 17:55 2383 accesări 5 comentarii

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, amenajează, astăzi, peste 100 de locuri de parcare, pe strada Voinicului, în spatele Bisericii Adormirea Maicii Domnului, din zona Dacia. Utilajele asfaltează perimetrul, iar în zilele următoare vor fi efectuate și marcajele. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuarul de pe bulevardul Tomis. Primăria Constanța reamintește locuitorilor orașului că trotuarele de pe bulevardul Tomis au intrat într-un amplu proces de reabilitare. Au fost asfaltate cele de pe tronsonul cuprins între străzile Poporului și Farului. Primăria Municipiului Constanța face, din nou, un apel către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!

Loading...

5 comentarii

Locatar 10:34:52 / 08 Octombrie 2018
Parcari

In jurul bisericii Sf. Spiridon din Inel 2 sunt sute de metri patrati de teren pe care se pot amenaja sute de locuri de parcare dar se pare ca nu intereseaza pe nimeni amenajarea de noi locuri de parcare.Masinile stau claie gramada pe trotuare,elevi de la sc.39 si ceilalti pietoni circula pe carosabil iar terenurile stau parloaga pline de serpi ,sobolani ,broaste,si alte vietati.Langa sc 39 este un fost teren de fotbal care sta plin de balarii de 25 de ani intre blocuri iar la iesirea si intrarea elevilor este o harmalaie de neanchipuit care f curand se va lasa cu accidente .Ce asteptati stimabililor din primarie sa va luam pe faras ?Mai lasati-ne cu Mamaia voastra si faceti ceva si pentru orasul Constanta findca va-ti facut de ras in toata tara si nu numai .

gogu 12:11:24 / 08 Octombrie 2018
O picatura intr-un Ocean !

Sunt nevoie de peste 10 000 de locuri de parcare in oras ! In fiecare cartier ar trebui localizate terenuri libere ( daca mai exista dupa asasinarea spatiului verde ) si construite parcari subterane si etajate, cat mai mari ! Dar administratia se pare ca are alte ganduri cu terenurile respective....

Un constănțean 15:07:25 / 08 Octombrie 2018
Parcare modernă pe strada Pandurului

Cum de nu pomenește nimeni ( in mod deosebit presa) de "parcarea" făcută de primărie pe strada Pandurului! Trotuare din pavele, late de patru metri, complet blocate cu mașini parcate perpendicular cu axa trotuarului, astfel incât tot pe carosabil trebuie să circuli. Cine taxează nesimțirea? Poliția locală ar face bani frumoși cu nesimțirea celor care le este lene sa și bage mașinile in curți

Vivi 07:40:58 / 10 Octombrie 2018
100 de locuri ocupate, nimic disponibil!

O stire care dezinformeaza. Acele locuri de parcare sunt deja ocupate. Eu personal m am interesat si nu am gasit loc de parcare disponibil, plus ca trebuie sa aparti de o anumita asociatie de locatari.

Adi 07:07:06 / 18 Octombrie 2018
Nu exista locuri de parcarr

Vazand cum Fatalau instaleaza popici pe toate trotuarele, propun sa ne lasam toti masinile la primarie. Aceasta capacitate intelectuala cu ghilimele bine-nteles a ales sa blocheze trotuarele cu stalpi in loc sa faca locuri de parcare noi intai, si abia dupa aceea sa blocheze trotuarele. Ce sa-i faci, e mai usor sa pui borduri si popici vanduti cel mai probabil de firmele de casa apropiate primariei, decat sa faci ceva util. Sunt o gramada de locuri disponibile in cartiere unde in loc de parcari s-au facut biserici samd... Daca se darama jumatate din biserici si se fac locuri de parcare sunt sigur ca se va rezolva problema.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.4226 secunde