Peste 170 de muncitori sirieni, executaţi de SI

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cruzime fără margini

Peste 170 de muncitori sirieni, executaţi de SI

Externe 08 Aprilie 2016 / 16:28 324 accesări

Militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic (SI) au ucis 175 de muncitori pe care i-au răpit de la o fabrică de ciment situată la est de capitala siriană, Damasc, a informat Sputnik Arabic, citată de site-ul Russia Today. Joi, surse oficiale siriene citate de presa publică au anunţat că peste 300 civili sirieni au dispărut în urma unui atac al SI asupra fabricii de ciment Al Badia, situată la periferia oraşului Demir, la aproximativ 50 de kilometri est de capitala Damasc. Mai mulți locuitori din Demir au declarat joi că circa 250 de angajaţi ai unei fabrici de ciment din Siria sunt daţi dispăruţi începând cu ziua de luni, în urma unui atac al reţelei teroriste.

Pe de altă parte, se relatează că doi simpatizanți germani ai rețelei teroriste Stat Islamic au fost arestați joi, în landul Bavaria din sudul Germaniei, pentru plănuirea unui act serios de violenţă. Poliţia bavareză i-a arestat pe cei doi bărbaţi, un irakian de 46 de ani şi un nigerian de 29 de ani, după ce a fost informată de serviciile secrete că suspecţii ar fost în contact cu membri ai reţelei teroriste Stat Islamic, a precizat procurorul bavarez Thomas Steinkraus-Koch. Unul dintre ei este deţinut la Munchen şi celălalt la Furstenfeldbruck. Poliţiştii bavarezi nu au descoperit materiale suspecte în posesia celor doi bărbaţi, dar ancheta nu este încheiată. Poliţia a precizat că va oferi informaţii suplimentare despre caz.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat recent o înregistrare video în care sugera că noi atentate vor avea loc în Occident, iar Londra, Berlin şi Roma ar putea fi ţintele.

Citește și:

Australia ar putea retrage cetățenia persoanelor implicate în activități teroriste

Persoane suspectate că ar fi luptat alături de Statul Islamic, arestate în Copenhaga

Suspecți de terorism reținuți în Italia

Sute de angajați ai unei fabrici de ciment, dați dispăruți în urma unui atac al SI

Capacitățile de producție petrolieră ale SI, reduse de bombardamente12
Pagina a fost generata in 1.0492 secunde