Peste 180 de polițiști vor acționa în fiecare zi, în județul Constanța, în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peste 180 de polițiști vor acționa în fiecare zi, în județul Constanța, în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie

Social 28 Noiembrie 2021 / 09:01 510 accesări

În perioada 27 noiembrie - 1 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier în județ.

De asemenea, polițiștii vor acționa, împreună cu celelalte instituții abilitate, pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În medie, zilnic, peste 180 de polițiști se vor afla în teren şi vor acționa în sistem integrat cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu.

În fiecare zi, polițiști rutieri vor acţiona pe principalele drumuri din județul Constanța, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului rutier, folosind aparate radar.

Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc.

De asemenea, pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră, vă rugăm să respectați toate normele de protecție sanitară și să evitați deplasările în locurile publice care nu sunt necesare.

Recomandări pentru conducătorii auto:

  • Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se merge în coloană şi nu uitaţi de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule.
  • Conduceţi prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului, asiguraţi-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre şi evitaţi depăşirile care, în condiţii de vizibilitate redusă, se dovedesc extrem de periculoase.
  • Respectaţi regimului legal de viteză! Poliţiştii rutieri reamintesc că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum sau trafic reprezintă unul dintre principalii factori generatori ai accidentelor rutiere.
  • În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 - Apelul Unic de Urgenţă!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1299 secunde