Peste 23.000 de sancţiuni pentru viteză, date de polițiști în ultimele zece zile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Peste 23.000 de sancţiuni pentru viteză, date de polițiști în ultimele zece zile
Eveniment 25 Iunie 2016 / 19:31 532 accesări 0 comentarii

Poliţia Română anunţă că în decursul a zece zile au fost date peste 23.000 de sancţiuni şoferilor pentru depăşirea limitei de viteză, în cadrul planului de măsuri pentru sezonul estival 2016.

"Având în vedere că în sezonul estival, se înregistrează valori de trafic crescute, efectivele poliției rutiere au acționat pentru fluidizarea circulației pe drumurile spre/dinspre stațiunile turistice, în momentele și în punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic rutier intens. În sprijinul acestora s-a acționat și cu elicoptere ale IGAV", anunţă Poliţia Română printr-un comunicat de presă.

Instituţia precizează că se aşteaptă valori la valori de trafic ridicate în această perioadă, având în vedere faptul că elevii au intrat în vacanţă.

"În aceste 10 zile, cele mai multe sancțiuni aplicate de Poliția Rutieră, peste 23.000, au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, context în care Poliția Română va desfășura în continuare acțiuni preventive cu efective sporite în planul asigurării siguranței în trafic", mai anunţă poliţiştii.

De asemenea, instituţia precizeată că în primele zile ale sezonului estival peste 1,6 milioane de persoane au intrat și ieșit din România.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.173 secunde