Peste 300 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la meciul România - Georgia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peste 300 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la meciul România - Georgia

02 Iunie 2016 / 16:58 362 accesări

Peste 300 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul România - Georgia, partidă care se va disputa vineri, pe Arena Naţională din capitală, de la ora 21:00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Taguri articol


12