Peste 4.700 de elevi constănțeni prezenți la prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peste 4.700 de elevi constănțeni prezenți la prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale

Educație 23 Iunie 2021 / 09:41 466 accesări

Ieris-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Limba și literatura română) – sesiunea 2021.

La nivelul județului Constanța au fost prezenți 4722 de candidați. Nu s-au prezentat la examen 3% de candidați dintre aceștia (142). Nu au fost înregistrate situații speciale.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba deLimba și literatura română au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Următoarea probă scrisă (Matematică) va avea loc joi, 24 iunie, iar ultima probă (Limbași literatura maternă) va fi susținută vineri, 25 iunie, de eleviicare au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1894 secunde