Peste 60 de kilograme de peşte, fără documente legale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Peste 60 de kilograme de peşte, fără documente legale
Eveniment 22 Martie 2019 / 21:45 1057 accesări 1 comentariu
Poliţiştii de frontieră tulceni, împreună cu inspectori ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au descoperit doi cetăţeni români, care transportau, cu o ambarcațiune, cantitatea de 68 de kilograme peşte, pentru care aceștia nu deţineau documente legale.
În data de 21.03.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea împreună cu inspectori din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, acţionând în baza unei informaţii, au oprit la malul Braţului Sfântu Gheorghe, în dreptul localităţii Murighiol, judeţul Tulcea, o ambarcațiune în care se aflau două persoane.
Astfel, în cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii români, T.D. și S.V., în vârstă de 44, respectiv 51 de ani, cu domiciliul pe raza judeţelor Galați și Tulcea.
În urma verificării ambarcațiunii, a fost descoperită cantitatea de 68 kilograme de peşte, din speciile scrumbie şi fitofag, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale.
Bărbații au declarat că au achiziţionat peștele de la persoane necunoscute şi este destinat consumului propriu.
Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.
Loading...

1 comentariu

Vasile 18:57:58 / 23 Martie 2019
Ministerul, Guvernul nu ştie nimic?

Poliţiştii de frontieră prind braconier (în zona Tulcea), controlează autoturisme care vin din Bulgaria şi confiscă în folos propriu diverse alimente , băuturi, ţigări, cafea,etc, pe care comercianţii bulgari au dreptul să le vândă legal (în zona Ostrov-Băneasa), dar nu îşi fac datoria, aceea de a prinde infractorii de frontieră, contrabandiştii, traficanţii de droguri, migranţii ilegali,etc. Recent, un cetăţean din zona Tulcea, a descoperit pe malul Dunării o barcă cu o tonă de droguri. Păi bine domnilor, pentru ce un agent al poliţiei de frontieră primeşte un salariu lunar, (cu tot cu sporuri) de peste 4000 lei iar un ofiţer de la un sector al PF, un salariu lunar între 4000 şi 7.000 lei? Păi mai bine plătim civili din zonă cu mult mai puţini bani să supravegheze şi să semnaleze infractorii de frontieră decât să plătim nişte hahalere de poliţişti, puturoşi şi corupţi, cu atât de mulţi bani. Dar nici alte instituţii cu atribuţii la frontieră nu stasu mai bine, inclusiv posturile de poliţie din localităţile din zona de frontieră. Ce spune ministrul de Interne? Ce spune Primul minisdtru? O tonă de droguri descoperită de un civil, întâmplător. Ce este la graniţa României, un stat care are pretenţii pentru o integrare deplină în UE? Măsuri. Destituirea conducerii Gărzii de Coastă şi destituiri până la Inspectoratul de Poliţie de frontieră Tulcea şi destituirea tuturor şefilor sectoarelor de poliţie de frontieră din zona Tulcea.În cazul ofiţerilor de comandă sesizarea Parchetului. Alo, se aude la Doamna ministru?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2217 secunde