Peste 700 sancţiuni contravenţionale aplicate de jandarmi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peste 700 sancţiuni contravenţionale aplicate de jandarmi

Eveniment 20 Noiembrie 2020 / 12:18 327 accesări

În perioada 13-20 noiembrie a.c., peste 140 de jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în Constanţa, Ovidiu. Au fost executate peste 200 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 759 sancţiuni contravenţionale, dintre care 651 avertismente scrise şi 108 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 28100 lei. Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19 în zonele aglomerate (gări, piețe și supermarketuri,), dar și în mijloacele de transport (trenuri și autobuzele CT Bus) .

Au mai fost executate opt misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.

De asemenea, aproximativ 30 de jandarmi constănțeni vin în sprijinul colegilor din IJJ și IPJ Ialomița, la Slobozia (carantinarea zonală), în filtrele instituite la intrările / ieșirile din municipiu, în vederea prevenirii și combaterea virusului Sars Cov2 .

Au fost constatate patru fapte de natură penală, dintre care două în mod independent şi două în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi cinci făptuitori.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.3717 secunde