Peste braconat, confiscat de poliţiştii de Frontieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Peste braconat, confiscat de poliţiştii de Frontieră
Eveniment 14 Iunie 2019 / 15:38 441 accesări 0 comentarii

Poliţiştii de Frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au descoperit un cetăţean român care transporta, cu un autovehicul, peste 200 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 14.06.2019, în jurul orei 09.00, poliţiștii de Frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, cu sprijinul poliţiștilor de Frontieră din cadrul Punctului de lucru Midia, acționând în baza unei informații, au oprit pentru control, în dreptul localității Cernavodă, un autovehicul înmatriculat în România, condus de cetățeanul român T.C. în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza municipiului București.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii au descoperit cantitatea de 219 kilograme de peşte, din speciile caras, șalău și crap, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Cantitatea de pește descoperită a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de Frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de„deținere și transportfără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte“,la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2737 secunde