Petiție pentru redeschiderea sălilor de fitness, aerobic, culturism, crossfit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Petiție pentru redeschiderea sălilor de fitness, aerobic, culturism, crossfit

Sport 28 Aprilie 2020 / 10:29 1743 accesări
Sursa foto: Facebook InMotion Fitness First - Lake View

Sursa foto: Facebook InMotion Fitness First - Lake View

În mediul online a fost publicată o petiţie prin care se solicită redeschiderea şi reluarea activității sălilor de fitness, aerobic, culturism, crossfit începând cu data de 15 mai 2020, cu respectarea măsurilor cauzate de pandemia de coronavirus.

„Suntem un grup numeros de sportivi amatori, profesioniști, iubitorii fitnessului, culturismului, aerobicului, crossfitului etc.

Având în vedere că activitatea sălilor este suspendată din data de 13 martie 2020, ceea ce ne afectează în modul nostru de viață atât pe noi, sportivii, antrenori, proprietari ai sălilor, solicităm permisiunea redeschiderii sălilor începând cu data de 15 mai 2020 cu respectarea măsurilor de igienizare permanentă, limitarea numărului de de persoane pe acces într-o oră, cu distanța de bun simț, igienizare aparatelor după fiecare folosire, folosirea obligatorie a prosoapelor, purtarea măștilor.

Motivăm cererea noastră cu următoarele -

utilizarea sălilor cu respectarea condițiilor de igienă și dezinfectare nu reprezintă pericol mai mare decât un supermarket, mijloc de transport în comun. activitatea sportivă întărește sistemul imunitar.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru prin semnarea acestui petiții, pentru a fi adusă la cunoștința autorităților de resort spre a fi analizată.

Vă mulțumim!”

Farkas Ernő Contactați autorul petiției

https://www.petitieonline.com/petiie_pentru_reluarea_activitii_slilor_de_fitness_aerobic_culturism_crossfi?uv=23526848&fbclid=IwAR2pdWfTCN5Xqm5fA67V0bFJW3Adtfq9t7_MVxIxw5bAGVdQvT3dnNAINig12
Pagina a fost generata in 0.1697 secunde