Philipp Lahm se retrage din activitate la finalul sezonului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internațional

Philipp Lahm se retrage din activitate la finalul sezonului

Sport 08 Februarie 2017 / 12:31 331 accesări
La sfârşitul săptămânii trecute, Lahm a jucat meciul 500 pentru Bayern Munchen

La sfârşitul săptămânii trecute, Lahm a jucat meciul 500 pentru Bayern Munchen

Fostul internațional german Philipp Lahm, fundaşul dreapta al echipei Bayern Munchen, a anunţat că se va retrage din activitate la finalul sezonului 2016-2017. În vârstă de 33 de ani, Lahm a afirmat, în trecut, că intenţionează să se retragă în vara anului 2018, când îi expiră actualul contract cu Bayern Munchen. Cu toate acestea, Lahm spune că va pune capăt carierei mai devreme. „Mă voi retrage la finalul sezonului”, a afirmat Lahm, citat de „Goal”.

Lahm se află la Bayern din 1995, an în care a ajuns la echipa de juniori a clubului, iar acesta este cel de-al 12-lea sezon al său la nivel de seniori, stagiune în care a jucat 22 meciuri în toate competiţiile şi a marcat două goluri.

Conducătorii clubului Bayern intenţionează să îi ofere lui Lahm funcţia de director sportiv al clubului, dar fotbalistul spune că nu se simte pregătit. „Am decis că nu este momentul potrivit să preiau funcţia de director sportiv”, a adăugat Lahm.

La sfârşitul săptămânii trecute, Lahm a jucat meciul 500 pentru Bayern Munchen, în remiza cu Schalke 04 Gelsenkirchen, scor 1-1. Fundaşul dreapta, care a evoluat uneori şi pe postul de mijlocaş central, a înscris 16 goluri şi a dat 70 de pase decisive la Bayern Munchen. În 2014, după cucerirea titlului mondial, Lahm şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei, pentru care a strâns 113 selecţii şi cinci goluri.

Taguri articol


12