Piţurcă pleacă de la Craiova, Dan Petrescu rămâne la CFR

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / CASA Liga 1

Piţurcă pleacă de la Craiova, Dan Petrescu rămâne la CFR

Sport 04 Ianuarie 2020 / 18:32 726 accesări
Dan Petrescu şi-a prelungit contractul până în 2022

Dan Petrescu şi-a prelungit contractul până în 2022

Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal Victor Piţurcă au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului la cererea fostului selecţioner al reprezentativei României, a anunţat clubul craiovean. Piţurcă a menţionat în cererea de reziliere a contractului faptul că dorinţa de a câştiga campionatul nu a fost susţinută de către club, a anunţat clubul oltean. În vârstă de 63 de ani, Piţurcă a semnat cu Universitatea Craiova în august 2019. După 22 de etape, echipa din Bănie se află pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte.

În schimb, campioana en titre, CFR Cluj, a anunţat că antrenorul Dan Petrescu şi-a prelungit contractul până în 2022 cu gruparea din Gruia.

“Tehnicianul care a contribuit la câştigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului şi la parcursul extraordinar din competiţiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înţelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022. Suntem extrem de bucuroşi că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre şi sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanţe şi în sezoanele care urmează! Mulţumim, Dan Petrescu! Hai CFR!”, a anunţat campioana României.

Dan Petrescu a început în martie 2019 al doilea mandat la CFR Cluj, pe care a mai pregătit-o în sezonul 2017-2018.

Formaţia clujeană ocupă prima poziţie în Liga 1 după 22 de etape, cu 44 de puncte, fiind calificată în 16-imile de finală din UEFA Europa League, fază a competiţiei în care va înfrunta echipa spaniolă FC Sevilla.12
Pagina a fost generata in 0.1958 secunde