Pizzerii INFECTE în Constanța! Mai mâncați? Au fost temporar ÎNCHISE!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Pizzerii INFECTE în Constanța! Mai mâncați? Au fost temporar ÎNCHISE!

Social 10 Decembrie 2018 / 16:00 3973 accesări

În urma mai multor sesizări primite pe pagina de Facebook a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța, cât și în urma unor sesizări scrise pe adresa CJPC, comisarii au desfășurat trei acțiuni de control care au vizat condițiile de lucru ale pizzăriilor Evo și Okay. ”Sesizările au fost depuse împotriva pizzeriei Okay; din verificările efectuate cei care au sesizat sunt lucrători sau foști lucrători ai pizzăriei Evo”, potrivit comisarului șef-adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu.

DEFICIENȚE! Pentru toate locațiile s-a luat măsura opririi temporare a prestării de servicii pentru următoarele deficiențe: proceduri nesigure ce pun în pericol sănătatea umană; spații de depozitare neigenizate cu deficiențe majore; folosirea de ingrediente cu potențial periculos asupra sănătății umane; deficiențe majore cu privire la etichetarea produselor; produse expirate.

”La una dintre locații ni s-a pus în vedere că blocul alimentar este închis când i se va depune o plângere pentru abuz în serviciu pentru că nu ținem cont de această informație, dar odată intrați în zona respectivă am depistat un bon de ieri din care reieșea că inclusiv ieri seară (9 decembrie) s-a gătit în acel spațiu”, a spus Horia Constantinescu.

Cuantumul amenzilor se va stabili pe 11 decembrie, în urma întocmirii documentelor. ”Oprirea temporară de prestări de servicii este indiscutabilă; după studierea cazierului contravențional fiecăruia dintre operatorii economici vom stabili cuantumul amenzilor”, a adăugat comisarul șef adjunct.

El a făcut precizarea că o acțiune de control similară la Pizza Evo s-a desfășurat la începutul acestui an. ”După o perioadă probabil destul de scurtă aceștia au revenit la aceleași deficiențe”, a spus Horia Constantinescu.12