Plângere penală: Federația asociațiilor de români din Europa împotriva McDonald's

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Plângere penală: Federația asociațiilor de români din Europa împotriva McDonald's O notă internă le cerea angajaților companiei Mc Donald's să nu servească românii şi țiganii
Social 07 Septembrie 2017 / 13:52 1839 accesări 1 comentariu

FADERE (Federația asociațiilor de români din Europa) a depus, ieri, o plângere penală împotriva companiei Mc Donald's din Spania.

Zilele trecute, un angajat a dezvăluit un document în care conducerea le cere angajaților să nu îi servească pe români şi pe țigani, din cauza "tot mai deselor înșelătorii ale acestora". În această circulară se mai spune că, de mai multe ori, aceștia au încercat să îi înșele pe vânzători cu bancnote false, iar când aceștia le spun că nu au să le dea restul sau că nu îi servesc, devin agresivi. Li se mai recomandă angajaților să cheme poliția ori de câte ori situația o cere.

Cu sprijinul casei de avocatură Paredes y Asociados, FADERE a depus în cursul zilei de ieri o plângere penală împotriva companiei Mc Donald's.

De asemenea, FADERE a cerut explicație companiei cu privire la această atitudine xenofobă. Deja McDonald's a confirmat că va deschide o anchetă internă în acest sens.

"Spania este o țară tolerantă și sunt foarte rare cazurile în care străinii sunt tratați discriminatoriu. Totuși, din ce în ce mai mulți spanioli sunt deranjați de comportamentul antisocial al țiganilor proveniți din România, indiferent că vorbim despre cei care cerșesc în intersecții sau despre cei care formează rețelele care exploatează cerșetorii", a declarat Daniel Țecu, președintele FADERE.

Taguri articol

1 comentariu

Cristian 14:49:48 / 07 Septembrie 2017
LUCRU LA DOMICILIU

Va oferim munca online acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2157 secunde