Platformă de media learning, made by UMC

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Platformă de media learning, made by UMC

Educație 26 Martie 2018 / 18:27 778 accesări

Universitatea Maritimă din Constanţa (UMC) lansează o platformă de media learning, UMC TV, prin care își propune să răspundă într-un mod novator nevoilor educaționale ale elevilor și studenților de astăzi, aflați mereu sub presiunea timpului și a volumului foarte mare de informații, dar și în căutarea unor modalități de învățare alternativă și rapidă.

La adresa http://www.umctv.ro/ (www.umctv.ro) veți găsi un portal educațional, unde prin intermediul unor mijloace informatice moderne, vă puteți pregăti, testa și autoevalua cunoștințele matematice, în vederea unei eficiente învățări individuale pentru susținerea examenului de admitere.

Cu o interfață prietenoasă, simplu de utilizat, UMC TV se adresează, pe de-o parte elevilor din anii terminali de liceu, care pregătesc examenul de admitere în Universitate și pe de altă parte, studenților UMC-iști, facilitând schimburi de idei și de experiență. Prin acest demers unic în peisajul educațional constănțean, Universitatea Maritimă Constanța își reafirmă încă o dată, imensa capacitate de adaptare la nou, asumându-și cu competență și curaj rolul de deschizător al unui alt drum în educație.12
Pagina a fost generata in 0.1757 secunde