Pliskova a învins-o pe Muguruza la Turneul Campioanelor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Pliskova a învins-o pe Muguruza la Turneul Campioanelor

24 Octombrie 2016 / 20:45 1241 accesări

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova (locul 5 în clasamentul mondial) a câştigat, luni, meciul cu sportiva spaniolă Garbine Muguruza (poziţia 6 WTA), scor 6-2, 6-7 (4), 7-5, în grupa albă a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Partida a durat două ore şi 30 de minute şi a avut multe întorsături de situaţie. Pliskova a început autoritar şi a câştigat primul act după 30 de minute. Situaţia a continuat şi în debutul setului doi, iar Karolina conducea cu 3-1. Dar Muguruza a revenit cu patru game-uri consecutive, însă nu a putut să ia setul în serviciul următor. În tiebreak, Pliskova a condus cu 3-0, dar a pierdut trei puncte la rând pe final. În setul decisiv, Garbine a condus cu 4-0 şi 5-2, dar Pliskova a reuşit cinci game-uri la rând şi a încheiat meciul cu stil.

Karolina Pliskova a reuşit 14 aşi, iar procentajul de reuşită pe primul serviciu a fost de 66%. Nu mai puţin de opt break-uri a reuşit Karolina, dar a cedat serviciul de cinci ori.

În urma acestui rezultat, bilanţul întâlnirilor directe dintre Karolina Pliskova şi Garbine Muguruza a devenit 4-1 pentru sportiva din Cehia.

Karolina Pliskova va primi 153.000 de dolari, bani acordaţi pentru fiecare victorie obţinută în grupe la Turneul Campioanelor, pe lângă 151.000 de dolari, cât primeşte fiecare jucătoare ajunsă în această fază a competiţiei.

Tot luni, în grupa albă a Turneului Campioanelor, Svetlana Kuznetsova (Rusia, 9 WTA) a învins-o pe Agnieszka Radwanska (Polonia, 3 WTA), scor, 7-5, 1-6, 7-5.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2627 secunde