Plouă pe autostrada A2 București-Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Plouă pe autostrada A2 București-Constanța

Vremea 26 Martie 2023 / 07:43 937 accesări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică dimineața, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe mai multe artere rutiere din județele Harghita, Ilfov, Maramureș, Olt, Suceava, Teleorman, dar și în municipiul București.

Plouă și pe tronsonul kilometric 10-144 al autostrăzii A2 București-Constanța, carosabilul fiind umed, însă vizibilitatea este bună, iar traficul este redus.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București-Ploiești, dar și DN1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă preponderent pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori scăzute de trafic.

Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.Ştiri recomandate

12