PNL: „Constanța e un oraș lăsat de izbeliște de administrația Omului invizibil”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Campania „300.000 de constănțeni pentru 300 ha de spații verzi” PNL: „Constanța e un oraș lăsat de izbeliște de administrația Omului invizibil”
Administrație 20 August 2018 / 17:37 2366 accesări 2 comentarii

Organizația Municipală Constanța a PNL continuă atacurile la adresa administrației Făgădău, în contextul campaniei „300.000 de constănțeni pentru minim 300 hectare de spații verzi”. Membrii formațiuni consideră că inițiativa este obligatorie și necesară pentru „un oraș sufocat de betoane și lăsat de izbeliște de administrația locală condusă de primarul Decebal Făgădău”. Reprezentanții organizației spun că mii de constănțeni susțin această campanie. „Avem speranța că, măcar în ceasul al 12-lea, „Omul invizibil” va face ceea ce cu toții așteptăm de la el: să permită municipiului Constanța să înverzească”, spun cei din PNL Constanța.

„UN MEDIU DE VIAȚĂ CONFORTABIL ÎNSEAMNĂ UN ORAȘ VERDE”

Dacă, până acum, au făcut declarații despre problema spațiilor verzi și importanța campaniei consilierii locali Mihaela Andrei și Cristina Văsii, acum a venit rândul consilierului Raluca Trandafir să vorbească despre asta. „Un mediu de viață confortabil înseamnă un oraș verde, un oraș curat, în fapt un mediu sănătos. Acesta ar trebui să reprezinte un deziderat pentru fiecare locuitor al acestei minunate cetăți antice Tomis. Arhitectura și dezvoltarea urbanistică a unei zone, a unui oraș, trebuie să fie întotdeauna în deplină armonie cu natura. Un oraș atractiv și verde va genera un mediu competitiv. Să reflectăm cu toții înainte ca orașul Constanța să fie supus acestei dezvoltări urbanistice haotice, care nu a avut la bază niciun principiu și nicio viziune integrată în toți acești 20 de ani de mandat ai administrației locale actuale. Această armonie cândva a existat, arhitecții orașului Constanța împreună cu specialiștii în urbanism au creat de-a lungul timpului un oraș cosmopolit, aflat în echilibru cu natura”, a declarat Raluca Trandafir, locuitor al Constanței și consilier local municipal al PNL Constanța. Organizația Municipală a PNL Constanța îi invită pe toți constănțenii care vor să susțină campania „300.000 de constănțeni pentru minim 300 de hectare de spațiu verde” să semnaleze problemele cu care se confruntă din lipsa spațiului verde la adresa de email orasulpoartasemnaturata@gmail.com. Toate problemele evidențiate vor ajunge pe masa Consiliului Local Municipal Constanța.

Loading...

2 comentarii

Raspopitu 12:17:34 / 21 August 2018
Lasati-ne

In fine un primar gospodar .

Ion 19:48:30 / 23 August 2018
Mai exista PNL ?

Oare PNL-ul mai exista ? Membrii sai parca sunt in ilegalitate; nu sunt vizibili de loc. Daca la anul sunt alegeri, incep sa faca si ei galagie. Dupa ce pierd alegerile, se mai vaita vreo 2 saptamani si apoi iar se dau la fund. Astia vor sa castige alegerile la LOZ IN PLIC !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2298 secunde