PNL Constanța, la strâns de semnături, între alegeri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liberalii continuă campania electorală? PNL Constanța, la strâns de semnături, între alegeri
Politică 11 Iunie 2019 / 18:42 321 accesări 1 comentariu

Cu toate că alegerile europarlamentare s-au încheiat, campania elecotrală pentru prezidențialele din toamnă și localele de anul viitor abia începe. Ce-i drept, nu vorbim despre o campanie oficială, ci despre interesul brusc de care dau dovadă reprezentanții partidelor politice chiar și pentru cele mai mici probleme ale cetățenilor de rând. Așa se face că, weekendul trecut, consilierul județean PNL Bogdan Bola, alături de echipa TNL Constanța, s-a aflat în comuna Horia, unde, alături de consilierul local al PNL Horia, Nicolae Ioniță, a pus la cale o acțiune de strângere de semnături în vederea rezolvării unor probleme cu care se confruntă comunitatea.

„Una dintre problemele semnalate de cetățeni și care ar trebui rezolvată de autoritățile județene, privește montarea de limitatoare de viteză în dreptul grădiniței aflate pe drumul județean, reducând astfel riscul de accidente pentru cei mici. De asemenea, trecerile de pietoni de lângă această grădiniță sunt prost semnalizate și nu există noțiunea de presemnalizare, obligatorie în astfel de cazuri”, se arată într-un comunicat al PNL Constanța. Totodată, în urma sesizărilor venite din partea localnicilor, liberalii vor solicita administratorilor drumului ca, pe raza localității Horia, să fie interzis tranzitul vehiculelor de mare tonaj, pentru a prevei distrugerea locuințelor sătenilor, care se află în vecinătata drumului județean. „Așa cum am mai spus, „campania” nu se încheie după terminarea alegerilor, așa cum nici treaba aleșilor locali nu se termină după ce au ieșit pe funcții. Stând de vorbă cu cetățeni din toată comuna, care s-au plâns că se cutremură casele când trec camioanele încărcate prin localitate, chiar dacă stau și la zeci de metri de DJ 223, este clar că este nevoie să se facă ceva. Singura excepție propusă de noi este ca autovehiculele aparținând localnicilor și societăților comerciale care activează pe raza comunei să fie exceptate de la interdicție. Oamenii au fost foarte receptivi și interesați de această inițiativă, având în vedere că am strâns peste 120 de semnături în doar câteva ore, dintr-o populație totală (și reală) de aproximativ 750 de cetățeni”, a subliniat consilierul județean PNL, Bogdan Bola. Totodată, liberalii au marcat numirea consilierului local, Nicolae Ioniță, în funcția de președinte al Organizației PNL Horia.

Loading...

1 comentariu

David 07:19:26 / 14 Iunie 2019
Pai ...

... au iesit sacalii din adormire ... Sa vedem cati fraieri vor pacali USL-istii !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2831 secunde