PNL Constanța: „Ţuţuianu pune frână din umbră viitorului Constanţei”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

PNL Constanța: „Ţuţuianu pune frână din umbră viitorului Constanţei”

Politică 08 Februarie 2019 / 17:33 1083 accesări

După ce tentativa lor de a-i ajuta pe elevii navetiști să obțină reduceri la transport a eșuat, liberalii constănțeni au răspuns acuzațiilor conducerii CJC, care a spus că aleșii județeni din PNL au acționat cu imprudență atunci când au inițiat un proiect pentru acordarea acestor facilități.

„Conducerea Consiliului Judeţean Constanţa s-a arătat indignată de cutezanţa liberalilor de a supune aleşilor judeţeni un proiect de hotărâre prin care se acordă subvenţie la transport elevilor din Constanţa. Cum acest proiect nu se încadra în obiectivele pe termen scurt, mediu şi lung al organismului condus de incompatibilul Ţuţuianu, proiectul a fost respins, iar motivul este unul halucinant: acest demers este prematur, iar liberalii sunt asociaţi politic cu elevii şi studenţii din Constanţa. Luarea de poziţie a conducerii judeţului a fost girată din umbră de Horia Ţuţuianu care a evitat să îşi treacă numele pe comunicatul emis de instituţia pe care o conduce, deşi acest lucru se întâmpla frecvent până acum”, se arată într-un comunicat PNL. „Am înţeles că pentru PSD, elevii şi studenţii nu sunt importanţi pentru că nu sunt masă de manevră electorală. Horia Ţuţuianu şi consilierii săi au refuzat viitorului acestui judeţ ceva ce ar fi trebuit să aibă prin lege şi fără negocieri: reducere la transportul în comun. Dar de aici şi până la a acuza PNL că este responsabil de protestele elevilor şi studenţilor şi că aceştia acţionează politic este dincolo de orice imaginaţie. Noi suntem onoraţi să fim portavocea copiilor şi tinerilor care, foarte curând, vor conduce acest judeţ, cum am vrea noi, sau vor pleca din ţară pentru o viaţă mai bună, cum ar vrea domnul Ţuţuianu şi ciracii săi”, a declarat prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu.

Acesta atenţionează „conducerea Consiliului Judeţean Constanţa”, pentru că Horia Ţuţuianu nu a avut curaj să semneze punctul de vedere, iar liberalii vor continua să insiste ca acest proiect să devină realitate. În plus, Septimiu Bourceanu spune că, după Făgădău, „şi Ţuţuianu, mai nou conducerea judeţului, a devenit invizibil după ce a fost declarat incompatibil”.12
Pagina a fost generata in 0.2835 secunde