PNL îşi arată deficitul de idei după doar două săptămâni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Purtătorul de cuvânt al PSD, despre noul minim istoric al leului: PNL îşi arată deficitul de idei după doar două săptămâni
Politică, Economie 18 Noiembrie 2019 / 20:14 725 accesări 2 comentarii
Valeriu Steriu

Valeriu Steriu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, acuză PNL de incompetenţă, susţinând că, după doar două săptămâni de când liberalii au preluat guvernarea, leul a ajuns la un curs istoric, iar acest lucru se va vedea în buzunarele românilor.

„Noi suntem mult mai atenţi nu doar la ceea ce fac adversarii noştri, pregătind o dezbatere. Ne uităm mai degrabă la ceea ce nu fac. Ne exprimăm uimirea la felul în care după doar zece zile leul a ajuns la un curs istoric. Este cel mai scăzut leu în raport cu euro şi acest lucru se va vedea cu siguranţă în perioada imediat următoare în buzunarele românilor. Ratele vor fi mai scumpe, tot ce înseamnă carburanţi, toată economia aceasta va genera în scurtă vreme o reacţie la incompetenţa Guvernului Orban, care după doar două săptămâni îşi arată în totalitate deficitul de idei şi de soluţii”, a declarat Valeriu Steriu, la ieşirea din sediul PSD.

Purtătorul de cuvânt al PSD a vorbit şi despre cazul din Timişoara, dar şi despre cel din Harghita, unde un urs a fost lovit de o maşină.

„Dincolo de ceea ce s-a întâmplat azi la Timişoara, ne-am uitat şi la dificultăţile pe care administraţia PNL le-a arătat ieri în gestionarea cazului din Harghita, cu acel urs. Suntem uimiţi cum PNL nu reuşeşte sub nicio formă să arate măcar un domeniu în care să îşi aducă competenţele la vedere”, a subliniat Steriu.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1548 secunde