PNL și-a schimbat candidatul la Primăria Nicolae Bălcescu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

PNL și-a schimbat candidatul la Primăria Nicolae Bălcescu

Administrație 17 Mai 2017 / 20:12 1286 accesări

După ce au suferit o lovitură de zile mari în momentul în care Nicolae Ciocănete a părăsit partidul pentru PSD, PNL s-a trezit nevoit să desemneze alt candidat la parțialele din 11 iunie, pentru alegerea primarului din Nicolae Bălcescu. Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință astăzi, 17 mai a.c., au votat în unanimitate excluderea viceprimarului comunei Nicolae Bălcescu, Nicolae Ciocănete, din Partidul Național Liberal în conformitate cu art.22 alin.2 lit.b din Statutul PNL.

Decizia BPJ a fost depusă la Instituția Prefectului Constanța ca anexă la solicitarea Filialei PNL Constanța de emitere a ordinului de încetare a mandatului de consilier local al lui Nicolae Ciocănete, având nr. de înregistrare 6589/17.05.2017.

Membrii BPJ al PNL Constanța au validat numirea lui Marius Adrian Albu în funcția de președinte interimar al PNL Nicolae Bălcescu și l-au validat candidat al Partidului Național Liberal la alegerile locale parțiale din data de 11 iunie.

De asemenea, a fost validată și componența Biroului Politic Local interimar al organizației PNL Nicolae Bălcescu.12
Pagina a fost generata in 0.1894 secunde