PNL solicită demisia ministrului Carmen Dan

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

PNL solicită demisia ministrului Carmen Dan

Politică 28 Mai 2018 / 16:09 487 accesări

PNL cere demisia Ministrului de Interne, Carmen Dan, după ce a decis, la solicitarea prefectului PSD de Alba, ca Regimentul de Gardă şi Cavaleria Jandarmeriei Române să fie aduse la Alba Iulia pentru a da onorul în faţa liderilor social-democraţi.

''Regimentul de Gardă şi Cavaleria Jandarmeriei Române, ceea ce are mai bun aceasta armă respectată, a fost adusă la Alba Iulia pentru a da onorul în fata liderilor PSD. Mai exact, în fata preşedintelui Comisiei de Apărare, senatorul PSD de Arad, dl Căprar, care a mulţumit liderului judeţean al PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu. Mai mult decât atât, a simţit nevoia să dea un mesaj cu iz politic şi deputatul PSD de Alba, în timp ce bieţii militari de abia mai stăteau în picioare din cauza căldurii. Toată această implicare a Regimentului de Gardă al Jandarmeriei a fost decisă la solicitarea prefectului PSD de Alba, de ministrul de Interne, Carmen Dan. (...) PNL solicită demisia imediată a ministrului Carmen Dan, o altă sluga umilă a tătucului de la Teleorman, care murdăreşte imaginea acestui minister şi îl subordonează politic. Spre cinstea lor, cei de la Ministerul Apărării au refuzat să implice unitatea de elită într-o acţiune reuşită, dedicată Unirii şi Centenarului, confiscată de discursurile parlamentarilor PSD'', transmite deputatul PNL Alba, Florin Roman, într-un comunicat remis de MEDIAFAX.

De asemenea, Florin Roman solicită ministrului de Interne răspunsuri urgente referitoare la cine a plătit cheltuielile de deplasare ale Regimentului de Gardă şi cine a decis protocolul acestei manifestări confiscat de “ciuma roşie”.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.218 secunde