Podurile din Tăbăcărie au intrat în reabilitare. Să vedem ce-o ieși!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Podurile din Tăbăcărie au intrat în reabilitare. Să vedem ce-o ieși!
Administrație 09 Octombrie 2018 / 17:05 830 accesări 2 comentarii

Cei mai mulți oameni care se plimbă prin Parcul Tăbăcărie evită să meargă pe podurile de traversare a minicanalelor din zona lacului Tăbăcărie. Nici nu e de mirare, din moment ce podețele nu inspiră deloc siguranță. Chiar dacă, până acum, structurile respective au mai fost întreținute și recondiționate, aspectul și rezistența lor lasă de dorit. Din fericire, zilele acestea, atât podurile de piatră, dar și cele metalice din Parcul Tăbăcărie au intrat, în sfârșit, în proces de reabilitare. Angajații Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța au început reparațiile podurilor. Lucrările vor dura până la sfârșitul lunii noiembrie. Potrivit reprezentanților Primăriei, vor fi reparați pereții, inclusiv în tuneluri și vor fi reabilitate glafurile din mozaic. Muncitorii au început cu podul cel mai mare, din zona pe unde trecea trenulețul, urmând să intre în reparații și celelalte poduri de piatră, cel din zona Țara Piticilor și cel din zona Expo Flora, dar și celelalte trei podețe metalice. Locuitorii orașului, mai ales copiii, sunt sfătuiți să manifeste atenție maximă în perimetrul lucrărilor.

Loading...
loading...

2 comentarii

Magellan 12:03:55 / 10 Octombrie 2018
Reparatii poduri

Si malurile surpate cine sa le vada?

Panseluta 19:42:44 / 13 Octombrie 2018
Dar cine sa mai planteze pomi in parcul Tabacarie?

Ca de flori nu mai poate fi vorba, asa cum au fost odata ... este atat de mult loc liber in care se pot planta pomi, intre Zodiac si malul apei si, mai ales in portiunea dinspre Pavilionul Expozitional si nimeni nu misca un deget ... pentru ca vor rasari blocuri, corect, Fagadau?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4545 secunde