Polaris M Holding se alătură, în calitate de voluntar, campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
COMUNICAT DE PRESĂ Polaris M Holding se alătură, în calitate de voluntar, campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră“
Social 10 Aprilie 2017 / 13:54 553 accesări 2 comentarii

Pe tot parcursul lunii aprilie 2017, Polaris M Holding se alătură campaniei de responsabilizare civică privind protejarea mediului “Curăţăm Constanţa Noastră”, demarată de Primăria Municipiului Constanţa, în calitate de voluntar prin suplimentarea activităţilor zilnice, a utilajelor, a efectivului de angajaţi, precum şi a zonelor ce urmează să fie salubrizate.

Pe lângă activităţile specifice curăţeniei de primăvară care se desfăşoară în toate cartierele din municipiul Constanţa, timp de o lună, toţi angajaţii Polaris M Holding vor lua parte la acţiuni de igienizare în anumite zone ce nu sunt cuprinse în programul de lucru plătit. În acest program de curăţenie sunt cuprinse următoarele zone/cartiere: Tomis 2, Poarta 6, Km 4, str. Corbului, Inel II, Tomis III, zona Abator, str. Zmeurei, Tomis Nord - ieşire Carrefour, Casa de Cultură, cartier CET; Tomis Nord - Stadion, Km 4-5; str. Badea Cârțan - Tomis Nord, str. Vf. cu Dor / Ion Ursu, Palazu Mare, Poarta 4 - stadion Portul - spitalul CFR.

În cadrul acestei campanii, Polaris M Holding va desfăşura următoarele activităţi: măturat manual şi mecanizat, răzuitul rigolelor, întreţinerea curăţeniei, colectarea deşeurilor municipale rezultate în urma efectuării serviciului de salubrizare, colectarea deşeurilor vegetale rezultate în urma igienizării spaţiilor verzi, colectarea deşeurilor din zonele igienizate de către populaţie, agenţi economici sau instituţii publice, colectarea deşeurilor provenite din depozite neorganizate, precum şi transportul deşeurilor la rampa ecologică.

„Curăţăm Constanţa Noastră” este, în primul rând, o campanie de responsabilizare civică cu privire la importanţa menţinerii unui oraş curat. Scopul acestei campanii este de a responsabiliza locuitorii municipiului Constanţa, agenţii economici, asociaţiile de proprietari, voluntarii, instituţiile publice să iniţieze sau să participe la acţiunile de curăţenie care au loc în zonele în care aceştia locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

În cazul în care locuitorii municipiului Constanţa au nevoie de sprijin logistic în cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”, le stăm la dispoziţie preluând deșeurile adunate în cadrul acestei campanii.

Administrator unic,

Eduard Martin

Loading...

2 comentarii

Samaritean 23:27:34 / 12 Aprilie 2017
Esti pe linga tooootal

Dragule ZORO'. ASCUTA CE SPUNE UN CUNOSCATOR POSIBIL MAI CUNOSCATOR DECIT TINE CARE ALTCEVA DECIT SA JIGNESTI NU SPUI NIMIC. URMARESTE EMIS TV SI AI SA VEZI UNDE SE DUC BANI DIN COLECTAREA GUNOIULUI. VEZI UM SINT/UNDE AJUNG SUMELE DE BANI SI ABIA DUPA REVINO COMENTIND.ALTFEL JIGNIND ESTI.....RAUTACIOS SA NU SPU INOCENT PUR SI SIMPLU.CONTRACTUL DE 25 DE ANI LA CARE FACI REF INSTANTA A HOTARIT ALTFEL.CE ZICI SA FI GRESULIT!.S-AU CINEVA BAGR CIIMPI.FOLOSIREA EXPRESIILOR DOBITOC SI ALTE ASEMENI VILGARE NU VA FAC CINSTE SI AS PUTEA SPUNE VA ARATA ADEVARATUL CARACTER DA DA EXECRABIL REGURGITABIL KKCIOS.

eduard 23:55:39 / 12 Aprilie 2017
Pentru zoro

zoro, las o mai moale ca crapa fierea in tine de ciuda. Eu cred ca Eduard Martin o sa ti dea la moooie rau de tot. Deci Zoro ma pis pe tine intr-un cuvant si apropo....si pe mormantul ma tii

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2007 secunde