Poliția irlandeză a arestat doi bărbați în legătură cu atacul din Londra

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Poliția irlandeză a arestat doi bărbați în legătură cu atacul din Londra

Externe 07 Iunie 2017 / 10:04 1040 accesări

Poliția irlandeză a arestat marți două persoane, dintre care una a fost eliberată fără să fie pusă sub acuzare, în legătură cu ancheta privind unul dintre cei trei atacatori care au ucis șapte oameni sâmbătă noaptea la Londra, relatează Reuters. Premierul irlandez Enda Kenny a afirmat luni că unul dintre atacatori, Rachid Redouane, 30 de ani, din Barking, estul Londrei, locuise o perioadă în Irlanda, dar nu a fost în atenția poliției. Poliția irlandeză a anunțat că a arestat doi bărbați de circa 30 de ani în baza Legii privind furtul și frauda. Primul, arestat în comitatul Limerick (sud-vest), a fost eliberat fără acuzare. Al doilea a fost interogat la Wexford, sud-estul Irlandei. Potrivit media locale, cei doi bărbați sunt suspectați de folosirea de documente fiscale și de ajutoare sociale asociate cu Redouane care, potrivit poliției britanice, a susținut că este marocan și libian.

Ministrul justiției Frances Fitzgerald a afirmat că poliția este în legătură directă cu serviciile de securitate britanice în cadrul investigației desfășurate în acest caz.

Șapte persoane și-au pierdut viața și zeci au fost rănite, sâmbătă noaptea, în atacul comis de trei bărbați care au intrat cu o dubă în pietoni pe Podul Londrei și au înjunghiat oameni la întâmplare.12
Pagina a fost generata in 0.2476 secunde