Poliția Locală a strâns prostituatele și cerșetorii de pe străzi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Curățenie de primăvară în Constanța

Poliția Locală a strâns prostituatele și cerșetorii de pe străzi

Administrație 04 Martie 2019 / 17:14 937 accesări

În perioada 19 - 28 februarie, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a unor manifestări care contravin normelor de conviețuire socială și care implică persoane care desfășoară în spațiul public activități de cerșetorie, vagabondaj sau prostituție pe raza municipiului Constanța. Printre persoanele sancționate pentru fapte ce contravin legilor în vigoare se numără 35 de prostituate, 6 dintre acestea find minore, și 18 cerșetori.

În perioada 19 - 28 februarie, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a unor manifestări care contravin normelor de conviețuire socială și care implică persoane care desfășoară în spațiul public activități de cerșetorie, vagabondaj sau prostituție pe raza municipiului Constanța. Acțiunea tematică a avut ca obiectiv monitorizarea zonelor criminogene, prevenirea faptelor antisociale și restabilirea unui climat public civilizat. S-a acționat în următoarele locații și zone de interes public: Gara CFR, Autogara Sud, Piața Griviței, Bdul Tomis (Lupoaică), Campus Universitar, Stadion Badea Cârțan, Strada Ștefan cel Mare, Strada Unirii, B-dul Aurel Vlaicu, Str. Caraiman, Șos. Mangaliei. De asemenea, s-a acționat în principalele intersecții din oraș: B-dul Ferdinand/B-dul Tomis, B-dul Al. Lăpușneanu/str. Soveja, B-dul Mamaia/str. Mihai Viteazu, B-dul Mamaia /str. Mircea cel Bătrân, B-dul I.C. Brătianu/str. Th. Burada, B-dul Mamaia /Str. Ion Rațiu. Au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 17.800 lei.

PROSTITUATE ȘI CERȘETORI, PRINTRE CEI PRINȘI ÎN FAPT

Printre persoanele sancționate pentru fapte ce contravin legilor în vigoare se numără 35 de prostituate, 6 dintre acestea find minore, motiv pentru care a fost notificată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în vederea luării măsurilor legale care le revin conform competențelor. De asemenea au fost identificate 18 persoane care apelau la mila publicului pe raza municipiului Constanța, iar în conformitate cu prevederile legale acestea au fost predate Direcției Generale de Asistență Socială Constanța spre competentă soluționare. Tot în cadrul desfășurării acestor activități specifice polițiștii locali au depistat două persoane care erau căutate de autoritățile române, fapt pentru care acestea au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliției municipiului Constanța. Amintim că autoritățile roagă persoanele care se lovesc de cazuri precum cele prezentate mai sus să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Constanța la numărul de telefon 0241/484.205. Pentru utilizatorii aplicației Whatsapp, numărul de contact este 0799.606.142. La acest număr se pot trimite fotografii și date cu privire la fapta constatată.12
Pagina a fost generata in 0.1189 secunde