Poliția recomandă evitarea deplasărilor în județele Constanța și Tulcea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Poliția recomandă evitarea deplasărilor în județele Constanța și Tulcea

Administrație 18 Noiembrie 2023 / 22:52 918 accesări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județele Constanța și Tulcea sunt în vigoare coduri roșii de ploi și vânt, se circulă în condiții de ploaie abundentă și vânt puternic, vizibilitatea fiind scăzută.

Momentan nu sunt restricții de trafic pe drumurile naționale sau pe autostrăzile A 2 și A 4, însă carosabilul este umed, acoperit de apă în multe zone.

Pe autostrada A 2 București-Constanța, între kilometrii 10 și 64 plouă și bate vânt lateral puternic, pe tronsonul 64-144 sunt precipitații sub formă de lapoviță și zăpadă, carosabilul fiind umed, se acționează preventiv cu utilaje. Iar între kilometrii 144 și 212, precum și pe autostrada A 4 Ovidiu-Agigea plouă, iar vântul bate cu rafale puternice.

Le recomandăm conducătorilor auto să evite deplasările în aceste zone, să amâne călătoriile pentru perioada de după îmbunătățirea vremii, să acorde o mare atenție unde parchează autovehiculele, pentru că au fost mulți copaci care au căzut pe acestea în interiorul localităților, iar daca totuși se află în trafic, îi sfătuim să găsească un loc adăpostit unde să poată aștepta oprirea condițiilor meteorologice și să adopte o manieră prudentă de condus, evitând orice manevră riscantă și asigurându-se constant pe tot parcursul traseului. Conduceți în mod responsabil, cu foarte multă atenție, transmiteCentrul INFOTRAFIC.Ştiri recomandate

12