Poliţia Română, despre presupusa evadare a lui Radu Mazăre din închisoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Poliţia Română, despre presupusa evadare a lui Radu Mazăre din închisoare
Justiție 18 Mai 2019 / 08:52 710 accesări 1 comentariu

Reprezentanţii Poliţiei Române precizează, vineri, în contextul informaţiei prezentate de postul România TV privind presupusa evadare a lui Radu Mazăre, că la nivelul poliţiei nu a fost transmisă nicio informare oficială în acest sens.

„În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens”, se arată în informarea transmisă de reprezentanţii Poliţiei Române.

Precizările vin după ce, vineri seară, postul de televiziune România TV a prezentat informaţia potrivit căreia fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, ar fi evadat din închisoarea din Madagascar.

Poliţia Română a demarat formalităţile necesare aducerii în ţară a lui Radu Mazăre, fiind constituită o escortă, astfel încât fostul primar al Constanţei ar urma să fie adus în ţară luni, 20 mai, informează IGPR.

Radu Mazăre are de executat o pedeapsă definitivă: judecătorii instanţei supreme l-au condamnat, în 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare, acuzat fiind, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa).

Loading...

1 comentariu

Relu 10:10:53 / 18 Mai 2019
Si ...

... unde sa se ascunda drogatul si coruptul si gainarul de la PSD-ALDE pentru a scapa de FBI , CIA si alte servicii implicate ? Pe partea nevazuta a lunii ? Slabe sperante !

Răspunde | Raportează | | |+10

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.198 secunde