Poliţist dat în consemn la frontieră! A fugit de o audiere la Parchet

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Poliţist dat în consemn la frontieră! A fugit de o audiere la Parchet

Eveniment 12 Mai 2018 / 13:10 1206 accesări

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj caută un polițist din cadrul IPJ Dolj, care a fugit de la Parchet, unde fusese chemat pentru a fi audiat.

Un poliţist acuzat de purtare abuzivă, șantaj, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual este de negăsit. Agentul Dorin Petcu a fost chemat la Parchet pentru a fi audiat de procurorul de caz în dosar. Potrivit observator.tv, bărbatul s-a prezentat la Parchet, unde a precizat că vorbește numai în prezența avocatului său. Ulterior, agentul a cerut voie să meargă la mașină ca să-și ia telefonul pentru a suna avocatul, însă s-a urcat în autovehicul și dus a fost.

Agentul Dorin Petcu a fost chemat la audieri deoarece un craiovean a reclamat că, în urmă cu doi ani, polițistul în cauză împreună cu alţi poliţişti l-ar fi luat pe sus, l-ar fi băgat cu forța într-o mașină și l-ar fi dus la sediul IPJ Dolj, unde a fost bătut și apoi amenințat să nu depună plângere.

Procurorii au făcut demersurile necesare pentru a fi dat în consemn la frontieră și fac apel la cei care pot oferi informații despre agentul de poliție să se adreseze IPJ Dolj sau Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Anchetatorii au mai precizat că urmează să ceară Tribunalului Dolj arestarea în lipsă a agentului de poliție.

Petcu este acuzat că în 2016, împreună cu alţi poliţişti, ar fi luat pe sus un craiovean, l-ar fi băgat cu forța în mașină, dus la sediul IPJ Dolj, bătut, și apoi amenințat să nu depună plângere.12
Pagina a fost generata in 0.1888 secunde