Poliţişti atacaţi cu şurubelniţa, în sediul instituţiei. Dramă din cauza permisului auto

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Poliţişti atacaţi cu şurubelniţa, în sediul instituţiei. Dramă din cauza permisului auto
Eveniment 31 Mai 2018 / 16:30 774 accesări 0 comentarii

Un bărbat de 29 de ani din comuna ieşeană Ţigănaşi a atacat doi poliţişti cu o şurubelniţă, chiar în sediul Poliţiei. Doar intervenţia unui al treilea agent a făcut ca scena să nu se transforme într-o tragedie.

Bogdan Loghin, bărbatul agresiv, a fost condamnat recent, pentru fapta sa, la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, însă a formulat apel. Potrivit motivării primei instanţe, citate de ziaruldeiasi.ro, fapta sa a avut loc în data de 12 iulie 2017, pe raza comunei Ţigănaşi. La orele prânzului, Loghin conducea un vehicul Matiz când a fost oprit de un echipaj de Poliţie. După doar câteva secunde de la oprirea maşinii, mimând că ar căuta ceva în portbagaj, Loghin a plecat cu maşina, echipajul urmărindu-l şi oprindu-l în zona cimitirului din Ţigănaşi. Oamenii legii au aflat că Loghin nu avea asigurarea de răspundere civilă auto, dar şi că îi lipseau alte dotări ale vehiculului.

Cât i s-a întocmit amenda, Loghin i-a înjurat pe poliţişti şi a aruncat cu cheile şi actele în aceştia. Tot şoferul a fost cel care a sunat la 112, invocând că a fost amendat pe nedrept. Ca urmare a apelului, patru agenţi au plecat spre locul incidentului. Lui Loghin i s-a cerut să meargă spre sediul Poliţiei, unde s-a prezentat, în cele din urmă, chiar dacă nu a urmat maşinile de poliţie. „Şeful de post i-a înmânat inculpatului procesul-verbal de contravenţie şi dovezile înlocuitoare, comunicându-i că i-a fost reţinut permisul de conducere deoarece nu a respectat indicaţiile poliţiştilor şi i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare deoarece era deteriorat. Inculpatul a început să plângă, a aruncat pe jos actele înmânate, le-a călcat în picioare şi a început să gesticuleze.

Ca urmare a acestui comportament, inculpatului i s-a cerut sa părăsească sediul postului de poliţie, fiind însoţit spre ieşire de şeful postului de poliţie“, se arată în motivare. Pe hol, fiind în continuare agitat, individul a scos şurubelniţa cu care demontase plăcuţele de înmatriculare ale maşinii şi l-a lovit pe şeful de post în zona omoplatului stâng. Un alt agent de poliţie a intervenit pentru a-l imobiliza, fiind şi el lovit cu şurubelniţa, de două ori, în zona gâtului şi a claviculei. Ceilalţi agenţi au intervenit şi au reuşit să îl imobilizeze de Loghin, care a fost şi reţinut în aceeaşi zi. Cei doi poliţişti agresaţi au avut plăgi minore şi vânătăi, având nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.225 secunde